Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb walesi Eb-hős hagyhatja el Angliát

Ráadásul nem is akárki, hanem a walesi labdarúgó válogatott veterán csapatkapitánya, az egyelőre még a második ligás Stoke Cityben focizgató Ashley Williams van távozóban a szigetországból.

Williams a Swansea-nál töltött nyolc éve alatt, még 2008 és 2016 között szerzett magának hírnevet. Illetve a walesi válogatott egyik legjobbjaként villogott 2016-ban, a franciaországi Európa-bajnokságon. Az idén nyáron már a 35. születésnapját ünneplő védő egy szezonra szóló kölcsönszerződése hamarosan lejár a Stoke Citynél, és vissza kell térnie az Evertonhoz, ahol aligha számolnak már vele, lévén az „anyaszerződése” is a végéhez ér június végén.

Állítólag Williams-ben még lát fantáziát a Premier League-ből már biztosan kieső Huddersfield Town, illetve a Championshipben feljutásról álmodozó Aston Villa is. De ha hihetünk a brit sajtó legfrissebb hírének, akkor egy harmadik kérő lehet a befutó. Ez a klub pedig nem más, mint az MLS-ben szereplő DC United. A washingtoni együttesnél a veterán védő Wayne Rooney és Stieber Zoltán csapattársa lehetne.

A DC United jelenleg vezeti a Keleti Konferenciát.