Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: hosszabbított a magyar származású tehetség – HIVATALOS

Az egyre komolyabb magyarországi szurkolótáborral bíró, ám a kiesés ellen egyelőre nagyon küzdő Brighton & Hove Albion a jelek szerint elégedett a magyar származású, ám svéd válogatott Viktor Gyökeres fejlődésével. A „Sirályok” új szerződést adtak a tehetséges csatárnak.

Viktor Einar Gyökeres még 2017-ben egyezett meg a Brightonnal, hogy elhagyja nevelőklubját a Brommapojkarnat. Igaz, utóbbi fél szép summát, egészen pontosan 1 millió eurót kapott érte. A magyaros támadó aztán 2018. januárjában csatlakozott a „Seagulls” keretéhez.

Gyökeres tegnap új szerződést írt alá, aminek értelmében 2022-ig marad a Brighton játékosa. Gyökeres egyelőre „csak” az FA-kupában és a Ligakupában lépett pályára a nagyok között, a Premier League-ben pedig háromszor kapott lehetőséget arra, hogy legalább a kispadra leülhessen. Állítólag jövőre már sokkal előrébb léphet a ranglétrán, a 20 éves csatár.

Sajnos nem reménykedhetünk benne, hogy sikerül elcsábítani a magyar nemzeti csapatba, lévén idén januárban bemutatkozott a svéd nagyválogatottban.