Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City védője visszatérne volt csapatához

Az éllovas csapat hátvédje egyre kevesebb lehetőséghez jut, ezért távozna, és visszatérne egykori csapatához.


A Manchester City hátvédje, Nicolas Otamendi elhagyja nyáron az angol csapatot és visszatér volt csapatához a Valenciához, mindezt tudni véli az angol sajtó. Az argentin kevesebb lehetőséghez jut, mint szeretne, ezért hagyná el Angliát. A védő iránt érdeklődik a Juventus és a Wolverhampton is, valamint több kínai klub is, de ő imádott a Mestallában játszani, ezért is térne vissza inkább Spanyolországba.

Otamendi a 2014/15-ös szezont töltötte a Valenciánál, mielőtt a Manchester City-hez igazolt volna, ahol az előző idényben fontos szerepet vállalt a bajnoki cím megnyerésében, viszont idén már csak kiegészítő embernek számít Pep Guardiola csapatában.

Az argentin védő átigazolásában fontos szerep juthat Jorge Mendesnek, a játékos ügynökének, aki jó viszonyban van a Valencia vezetőségével.

A transzferben azonban akad egy kis bökkenő is, ami nem más, mint Otamendi fizetése. A 31 éves védő majdnem kétszer annyit keres, mint amennyit a Valenciánál kapott. Kérdés tehát, hogy képes e lejjebb adni jelenlegi keresetéből.