Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG-hez készül az Ajax kiválósága – sajtóhír

A Tottenham elleni mérkőzés győztes gólját szerző holland középpályást a hírek szerint a Paris Saint-Germain komolyan kiszemelte, és minden adott lehet a nyári klubváltásához…

A Mercato 365 aktuális információi értelmében Donny van de Beek komoly érdeklődésnek örvend a komoly nyári változásokat fontolgató Paris Saint-Germain csapata háza táján, miután a francia óriásklub megfigyelői nagyon elégedettek voltak a holland válogatott középpályásának játékával a Tottenham elleni BL-elődöntőben.

A 22 éves játékost még 2022-ig köti szerződést az amszterdami egyesülethez, de az Ajax többi fiataljához hasonlóan megfelelő ellenértékért cserébe vélhetően könnyen tovább adhatják őt. A jelek szerint a PSG pedig hajlandó lenne komoly összeget fizetni érte, akár a Transfermarkt által aktuálisan meghatározott, 25 millió eurós piaci ára többszörösét is.

Van de Beek az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 50 mérkőzés alatt 16 gólt termelt, a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában pedig a Juventus és a Tottenham elleni idegenbeli mérkőzésen egyaránt eredményes volt.