Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter védője hamarosan hosszabbíthat

A kék-feketék egyik oszlopos tagja rövidesen megújíthatja szerződését, a szurkolók nagy örömére.


Milan Skriniar egy nyilatkozat keretein belül mondta el, hogy hamarosan aláírja új kontraktusát, és eloszlatta azon híreket, amelyek szerint távozna a nyáron. A szlovák hátvéd csapata egyik legjobbja, a kezdőből kihagyhatatlan, amióta 2017-ben leigazolta őt a milánói gárda a Sampdoriától. A 24 éves játékost szóba hozták a Manchester Uniteddel, a Real Madriddal, és az Arsenallal is. Az olasz csapat vezetősége a jövőbeli csapatkapitányt látja benne.

“Már csak pár apró dolog választ el egy új szerződés aláírásától. Szerintem remek jövő előtt állok itt, nem is tudom honnan jöttek a pletykák a Real Madriddal vagy Arsenallal kapcsolatban. Ha megnyerjük a hátralévő három mérkőzésünket, akkor ott leszünk a Bajnokok Ligájában. Meg kell vernünk az Udinését, de ez nehéz lesz, mert nem csak nekünk, hanem nekik is van miért küzdeniük. Nem foglalkoztat a csapatkapitányi karszalag, csak a játékra fókuszálok. Ez semmin sem változtatna. A kapitánynak nagyobb a felelőssége, de a karszalag nélkül is ugyanúgy kell harcolni a csapatért, és a maximumot kell nyújtatni.”

Az Inter jelenleg a harmadik helyet foglalja el az olasz pontvadászatban. A negyedik helyen tanyázó Atalantától három, míg az Európa-liga indulást érő ötödik helyen álló AS Romához képest néggyel gyűjtött többet a milánói gárda.