Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: idegenben hullajtott fontos pontokat az AS Roma! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 35. fordulójának vasárnapi játéknapján a Claudio Ranieri által irányított AS Roma a Cesare Prandelli vezette Genoa otthonába látogatott…

Fontos pontokat hagyott Genovában az AS Roma, így a farkasok három pontos hátrányba kerültek a még Bajnokok Ligáját érő 4. helyen tanyázó Atalanta mögött! A mérkőzés egészét nézve rendkívül kiegyenlített volt, mindkét klub előtt adódtak bőven kisebb/nagyobb lehetőségek. Az első félidőben a Genoa és a Roma is rendre elpuskázta ziccereit, míg a második játékrészben már a hazai és a vendég alakulat is betalált. A találkozó első gólját és egyben a vezetést az AS Roma szerezte meg. A 82. percben Dzeko csúsztatott El Shaarawy elé, aki kapásból védhetetlenül a hálóba lőtt! Úgy tűnt, ez találat el is döntötte a párharc végkimenetelét, ám a farkasok balszerencséjére a 90+1. minutumban egy szöglet után Romero a hálóba fejelt. A 90+6. percben a Genoa rendkívül közel járt a három pont begyűjtéséhez is, ám a megítélt büntetőt nem tudta értékesíteni a csereként beállt Sanabria. 

Genoa – AS Roma 1-1 (0-0)
Gólszerzők:
Romero(90+1.) ill. El Shaarawy(82.)
Kiállítva:
ill.

Genoa: Radu – Romero, Radovanovic, Zukanovic – Biraschi, Lerager(Sanabria 83.), Bessa(Rolon 90+6.), Veloso, Criscito – Lapadula(Pandev 73.), Kouame. Menedzser: Cesare Prandelli. 

AS Roma: Mirante – Florenzi(Karsdorp 89.), Manolas, Fazio, Kolarov – Cristante, N’Zonzi – Zaniolo(Kluivert 70.), Pellegrini(Schick 66.), El Shaarawy – Dzeko. Menedzser: Claudio Ranieri. 

https://www.youtube.com/watch?v=WyDJF_zzjhA