Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U17-es EB: bravúr után

Nagyszerű győzelemmel kezdte korosztályos Európa-bajnoki szereplését a magyar U17-es válogatott, Portugália legyőzését követően a mieink szövetségi edzője is elégedetten értékelt…

Preisinger Sándor Portugália 1-0-s legyőzését követően elárulta, hogy tudatosan játszottak a kontákra a második félidőben:

„Sajnos a labdákkal nem mertünk annyira játszani előre, volt egy kis zavar is a fejekben. A portugálok viszont nem tudtak a lehetőségeikből gólt rúgni, igazán nagy ziccerük talán nem is nagyon volt. Ebben az időszakban abban merült ki a tevékenységünk, hogy próbáltuk megóvni a kapunkat a góltól, de hát mégiscsak a portugál válogatott volt az ellenfél, tudtuk, hogy többnyire náluk lesz a labda a mérkőzésen. Erre is hegyeztük ki a taktikát. A szünetben mondtam is a srácoknak, hogy a második félidőben két sanszunk lesz arra, hogy megkontrázzuk őket, és megnyerjük a mérkőzést. Ebből szerencsére jött is a kettő, meg »be is ütöttük« az egyiket, ahogy kellett.”

A mieink legközelebb jövő kedden lépnek pályára Izland ellen, a csoportunkban még Oroszország szerepel, akikkel jövő pénteken találkozunk.