Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético veteránja az Inter legjobban kereső játékosa lehet – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) a jövőévi Bajnokok Ligája-indulásért küzdő Inter csapata korábban már a következő szezontól érvényes, előzetes megállapodást kötött az Atlético Madrid szabadúszó veteránjával most pedig a megköttetendő szerződés újabb részletei kerültek nyilvánosságra…

A neves olasz szaklap, a La Gazzetta dello Sport szerint az Inter csapata évi 6.75 millió eurós fizetés mellett készül szerződést kötni az Atlético Madrid csapatától közel egy évtized után távozni készülő Diego Godínnal.

A 33 esztendős uruguayi hátvéd 2010 óta szolgálta a “Matracosokat”, az évad végén lejáró szerződését pedig nem kívánta meghosszabbítani a madridi gárdánál, annak ellenére, hogy a csapat vezetése szívesen marasztalta volna őt a továbbiakban is. Godín hosszú éveken át alapembere volt Diego Simeone együttesének, s a jelenleg az Intert erősítő Joao Mirandával csapattársak voltak többek közt a 2014-ben spanyol bajnoki címet nyerő gárdában, miközben Uruguay színeiben 125 mérkőzésen lépett pályára, szerepelt a legutóbbi három világbajnokságon is.

Amennyiben igaznak bizonyulnak a híresztelések, Godín az egész Serie A harmadik legjobban kereső játékosa lehet Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala után.