Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A “Fradi” szélsője meghívót kapott az ukrán válogatottba!

Kijelölte Sevcsenko a Luxemburg és Szerbia elleni Eb-selejtezőre készülő keretét, amelyben meghívót kapott a Ferencváros szélsője is, Ivan Petrjak.

 

A jelenleg a Ferencvárosnál kölcsönben lévő Ivan Petrjak körül zajlik az élet, mióta kiderült hogy klubot vált és a Mol Vidivel meg is egyezett már mindenben.  Az ukrán játékos azóta közel sem közkedvelt a Ferencváros szurkolói körében, mivel a közvetlen riválisához igazolt. Ennél talán csak akkor lenne utálatosabb személy az Üllői úton, ha az Újpestnél folytatta volna inkább a pályafutását.

Az eddig ötszörös ukrán válogatott játékos tavaly nyáron érkezett a Sahtartól egy évre kölcsönben a Ferencvároshoz, amelynél 28 NB I-es mérkőzésén hat gólt szerzett és tizenegy gólpasszt adott.

Sevcsenko egyelőre csak tizenegy külföldön játszó ukrán labdarúgót nevezett meg, Petrjakon kívül így Konopljanka (Schalke), Jarmolenko (West Ham United), Zincsenko (Manchester City), Malinovszkij (Genk), Jaremcsuk, Plastun, Bezus (Gent), Sobol (Jablonec), A. Kravec (Kayserispor) és V. Kravec (Legnés) szerepel a keretben .