Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Celtic: most akkor jön Mourinho vagy sem?!

Az elmúlt napokban sorra jönnek a pletykák a portugál edzőlegenda, José Mourinho jövőjét illetően. Egyelőre nem a legmagsabb szinten jegyzett topcsapatok éreklődnek a “Special One” kegyeiért, ám ez még talán előnyére is válhat a kiégés jeleit mutató szakembernek.

Mostanság az AS Roma és a Celtic csapatai azok a kérők, akik állítólag bejelentkeztek José Mourinhoért. Bár elsőre egyik lehetőség képtelenebbnek tűnik a másiknál, ismerve a portugál mester szeszélyességét, akár meglepetés is várhat ránk a közeljövőben.

Mint ismert a Celtic szezon közben engedte el a kispadjáról Brendan Rodgers-t, aki az egyre jobb Leicester menedzsere lett a kiebrudalt Claude Puel helyett. Az észak-ír tréner utódja a glasgow-iaknál az aduász klublegenda (és szintén észak-ír), Neil Lennon lett. Az egykori remek középpályás azonban leszögezte, hogy csak a szezon végéig vállalja a kispadot, aztán pedig sportigazgatóként maradna a “Kelták” kötelékében.

A legfrissebb hírek szerint belviszály van kialakulóban a Celtic vezetésében, lévén vannak, akik továbbra is Mourinho leigazolását sürgetik, míg a többség szerint felesleges túlköltekezés lenne a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes edző szerződtetése.