Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tíz játékos távozhat a Barcelonától – sajtóhír

A Barcelona háza táján emlegetett radikális változások kapcsán immár egy spanyol forrás is megnevezte, hogy konkrétan mely játékosok távozásáról lehet számítani a katalán óriásnál…

Az AS várakozásai szerint legalább tíz játékos biztosan elhagyja a Camp Nout, akiket a spanyol lap nevükön is nevezett. Kevin-Prince Boateng és Jeison Murillo az aktuális kölcsön lejárta után visszatérhet eredeti klubjához, miután egyikük sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket.

A forrás szerint a Barca 30 millió eurós ajánlat ellenében hajlandó eladni cserekapusát, Jasper Cillessent, míg Malcomért cserébe a gránátvörös-kékek 35 milliós összeget remélnek.

Emellett hozzáteszik azt is, hogy a nyárra jósolt átalakítások keretein belül Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Ivan Rakitic, Rafinha és Denis Suarez távozására is mindenképpen lehet távozni, miközben a klub reményei szerint több ígéretes fiatal játékos megszerzésével sikerül majd megalapozni a Bajnokok Ligája elődöntőjében háromgólos összetettbeli előnyről búcsúzó Barca jövőjét.