Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta Allegri utódját a Juventus – sajtóhír

A Paris Saint-Germainhez tartó Massimiliano Allegri pótlása érdekében az olasz rekordbajnok Juventus csapata Angliából szemelte ki a következő lehetséges vezetőedzőjét, akit biztosan nem lesz egyszerű Torinóba csábítani…

A Corriere dello Sport aktuális híradása értelmében a Juventus együttese Mauricio Pochettinót szeretné a következő szezontól a kispadon látni, és az olasz forrás szerint a torinóiak akár 20 millió eurót is fizetnének érte a Tottenham részére.

Az olasz sajtó már kész tényként kezeli Massimiliano Allegri távozását, akinek irányításával a Juventus az elmúlt öt év alatt 11 trófeát nyert, azonban a hőn áhított, BL-győzelmet vele sem sikerült elhódítania a gárdának. Korábban leginkább Pep Guardiola és Antonio Conte neve merült fel a “Zebrák” lehetséges trénereként, de úgy néz ki, hogy mindegyikük közül most az argentin lehet a favorit.

Pochettino szolgálatai iránt a közelmúltban a Real Madrid és a Manchester United is komoly érdeklődést mutatott, ám végül a “blancók” Zinedine Zidane, a “vörös ördögök” pedig Ole Gunnar Solskjaer személyében találták meg új, állandó szakvezetőjüket.

A 47 esztendős argentin menedzser 2014 óta dirigálja a Spurs csapatát, mellyel az idei szezonban érte el eddigi legjobb eredményét a Bajnokok Ligája döntőjébe való bejutással – az ellenfél majd a Liverpool lesz a június 1-jei, madridi fináléban.