Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pirlo szerint a Real Madrid játékosára van szüksége a Juventusnak

A zebrák egykori játékosa elmondta, hogy szerinte kire lenne szüksége a csapatnak, hogy a Bajnokok Ligája győzelemre is esélyes legyen.


Andrea Pirlo úgy gondolja, hogy  a Real Madrid középpályását kellene megszereznie a Juventusnak, aki pedig nem más, mint Isco. Az olasz világbajnok szerint mindenképpen meg kell próbálni leigazolni a spanyol játékost a nyáron. Allegri már az ötödik bajnoki címét húzza be sorozatban az öreg hölggyel, de a Bajnokok Ligája siker elmarad, és Pirlo álláspontja az, hogy ebben egy olyan irányító középpályás segíthet, mint a királyiak klasszisa. Szerinte az is probléma, hogy nincs ki megfelelően kiszolgálja a nyáron érkezett Cristiano Ronaldot, és úgy véli Isco ezt is megoldaná.

“Azt hiszem szükségünk van Iscora. Egy magasabb szintet képviselünk, mint a többi csapat [az olasz bajnokságban –  a szerk.], de a Bajnokok Ligáját nem sikerült megnyernünk. Középen hiányzott valami plusz, amit ő megoldhat. Cristiano Ronaldo érkezésével erősebbek lettünk, de kell valaki, aki megfelelően kiszolgálja” – nyilatkozta a Juventus egykori kiválósága.

A spanyol válogatott játékos 2013-ban érkezett a Real Madridhoz 30 millió euróért cserébe a Málaga csapatától, azóta 276 mérkőzésen lépett pályára az együttes színeiben. Jelenlegi piaci értékét 60 millió euróra becsülik.