Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: pénzt akarnak az Eb-győztes szélsőért

A Kicker által közzétett információk szerint a Borussia Dortmund együttese még az előttünk álló nyáron túl akar adni Európa-bajnok szélsőjén, a portugál Raphael Guerreiron. Úgy tudjuk, hogy már konkrét érdeklődő is van.

Raphael Guerreiro 25 esztendősen a világ legjobb baloldali játékosai közé tartozhatna, azonban sérülékenysége ebben jelentősen gátolja. A Franciaországban született, de már 32-szeres portugál válogatott játékos az idei szezonban sem tudott mindig pályára lépni, a nélküle is általában brillírozó Dortmundban.

Állítólag a nyári keretfrissítés előtt álló Borussianál bár elégedett Guerreiro teljesítményével, immár nem kívánnak szerződést hosszabbítani, az őket 2016 óta szolgáló légióssal. És mivel a 2019-20-as idény végén lejár a szerződése a Signal Iduna Parkban, most lehetne a legtöbb pénzt kérni érte az átigazolási piacon.

A Kicker szerint korábbi dortmundi mestere, Thomas Tuchel szívesen szerződtetné a portugál támadót, akivel remekül meglehetne erősíteni a Paris Saint-Germain szélsőjátékát. Illetve nem fog ártani egy fantáziadús focista a kezdőbe sem Párizsban, lévén a korosodó Édinson Cavani már egyáltalán nem jelenti a jövőt a támadósorban.

Guerreiro árát a szakportálok 20-30 millió euróra teszik.