Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: hamarosan visszatér egy klublegenda!

A Sky Skports egyik legújabb híre szerint elképzelhető, hogy hamarosan újra a Manchester United kötelékébe kerül a klubot alaposan ismerő, korábbi skót válogatott Darren Fletcher. A középpályás jelenleg a második ligás Stoke City játékosa, ám a szerződése lejáróban van.

Fletcher 2000-től 2015-ig tartozott a Manchester United (utánpótlásának) kötelékébe, és bár sosem tartozott a feltétlenül alapemberek közé, Sir Alex Ferguson mindig bátran számított rá. És a nyolcvan válogatottságig eljutó Fletcher a klub történetének talán legjobb kiegészítő emberévé nőtte ki magát. Bő tizenöt esztendőnyi szolgálatot követően, 2015-ben hagyta el az Old Traffordot, hogy aztán a West Bromnál, majd a Stoke-nál kamatoztassa képességeit.

A Stoke-kal nem sikerült az azonnali visszajutás a Premier League-be, ám a lehetőségek továbbra is adottak Fletcher előtt. A veterán középpályásért 35 eszendősen alighanem még mindig sorba állnak a kiscsapatok. Azonban a számára legkecsegtetőbb lehetőség már a pályán kívül érheti: sportigazgató lehet United-nél. Állítólag a „Vörös Ördögök” vezetői nagyon is komolyan gondolják, hogy Fletcher kinevezésével szakmai terheket vegyenek le Solskjaer válláról, aki így inkább csak az edzői munkával kellene, hogy foglalkozzon.

Állítólag a MU egy másik korábbi játékosa, Rio Ferdinand is esélyes a sportigazgatói posztra.