Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Már meg is találták Cillessen utódját?

A minden arra utaló jel szerint a nyáron távozó Jasper Cillessen helyére kapust kell majd igazolnia a Barcának. A katalánok állítólag már fel is vették a kapcsolatot kiszemeltjükkel.

(Kép: as.com)

A kiszemelt, a kolumbiai Millonarios kapusa, Wuilker Faríñez. A 14-szeres venezuelai válogatott hálóőr a hazájában népszerű Ruta Vinotinto című televíziós műsorban már beszélt is a katalánokról.

“Most teljesen a Millonariosra koncentrálok, így nem zökkentenek ki a megkeresések, legyen szó akár a Barcelonáról, akár más együttesről. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy gyermekként mindig is arról álmodtam, hogy egyszer a Barcelona játékosa leszek, és a Messi, Iniesta, vagy Xavi által kikövezett útra léphetek.” – Így a 21 esztendős kapus.

Az idősebb Faríñez, Luis is megszólalt már fia jövője kapcsán, szintén elismerve a Barca megkeresését.

“Megerősíthetem, hogy a Barcelona megkeresett bennünket. A fiam június végén könnyen lehet, hogy elhagyja majd a kolumbiai bajnokságot. Vannak megkereséseink Mexikóból, Argentínából, Angliából, Portugáliából is, de még semmi nem dőlt el. A Millonarios viszont jelezte, hogy kész meghallgatni az ajánlatokat.” – Fogalmazott az édesapa a Se Habla Deporte című tévéműsorban.

Wuilker Faríñez értékét a mértékadó transfermarkt.de jelenleg 3 millió euróra taksálja.