Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha: borzalmas szivárvánnyal búcsúztatják Dárdait!

A Bundesliga szezonbeli utolsó fordulójára kerül sor az előttünk álló hétvégén. Már korábban megismertük a tényt, miszerint a következő idénytől már nem Dárdai Pál lesz a középcsapattól többet váró berliniek edzője. Persze a szókimondó magyar szakember különb búcsút is el tudna magának képzelni, mint amilyen rá vár.

A FociClub.hu szerkesztősége természetesen egyetért a másság, a különbözőség elfogadásának fontosságával. Azonban a hosszú évtizedek óta sugárzó kollektív német bűntudat ismét zavarba ejtő formát fog ölteni a hétvégén.

A Hertha idegenben, a Bayer Leverkusen vendégeként zárja a bajnokságot. Ennek örömére az idegenbeli mezen a diverzitás szimbólumát, a szivárványt jelenítik meg a főszponzor áruházlánc Tedi beleegyezésével. Meglepődnénk, ha túlságosan jól fogyna ez az alkalmi dressz. Lévén kapható lesz a klub ajándékboltjában!

A berliniek mesterkélt és álszent sportigazgatója, Michael Preetz természetesen nyilatkozott is egy kellemesen műanyagszagút:

„A sokszínűség az egyik alapvető értékünk, amely a Hertha BSC-t naponta formálja. Az öltözőnk jól mutatja, hogy a sport hogyan is képes összekapcsolni az embereket a világ minden tájáról, és hogy az emberek származása teljesen lényegtelen.”

– nyilatkozta a német sportvezető.