Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Vidivel bajnok edző újra NB I-es klubot irányíthat

Az OTP Bank Ligában szereplő Puskás Akadémia új vezetőedzője lehet Joan Carrillo, akit a Vidi korábbi mestereként már megismerhetett a magyar közönség

A Puskás Akadémia a mostani szezonban sokáig a kiesés elől menekült, és az idényben már kétszer is cseréltek edzőt a felcsútiak.(Először Benczés Miklós, majd aztán Radoki Jánost is menesztették)

Azonban az Újpest elleni győzelmével a 32. fordulóban bebiztosította első osztályú tagságát a Puskás Akadémia, amely jelenleg a hetedik pozíciót foglalja el a tabellán.

Jelenleg kényszerből a klubigazgató, Komjáti András vezeti a felcsúti csapatot, s bár korábban Kuttor Attila és Bódog Tamás neve is felmerült, most úgy tűnik, a klub Joan Carrillo személyében megtalálta új vezetőedzőjét.

Magyarországi karrierje Paulo Sousa mellett kezdődött el, ahol három szezon át volt az akkori Videoton másodedzője. A portugál tréner távozása után, 2014 nyarán Carrillo vette át a fehérvári csapat irányítását, amellyel a 2014/15-ös szezonban bajnokságot nyert.

Ezt követően az Almeríát, a Hajduk Splitet és a Wisla Krakówt irányította, a lengyelektől 2018 nyarán távozott, azóta nem edzősködött.