Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atleticóból igazolt a Sporting Lisszabon! – hivatalos

A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Liga NOS) szereplő Sporting hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette az Atletico Madridból Luciano Viettót és Gelson Martinst…

A következő idénytől a Sporting Lisszabont fogja erősíteni az elmúlt években mély gödörben lévő Luciano Vietto, aki az aktuális szezont a Fulhamnél töltötte. Az argentin csatár 7,5 millió euró ellenében vált csapatot, s hagyja el ezúttal végleg az Atletico Madridot. Amennyiben a Sporting a jövőben értékesítené Vietto játékjogát, akkor abban az esetben az összeg fele a matracosokat illeti. Nem mellesleg az argentin támadó korábban megjárta a Villarrealt, a Sevillát és a Valenciát is. 

Luciano Vietto mellett Gelson Martins leigazolását is bejelentette a Sporting, aki röpke egy év után tért vissza a neves portugál gárdához. Az Atletico Madrid tavaly nyáron ingyen szerezte meg a válogatott szélsőt, ám Diego Simeone nem számolt vele komolyabban. Emiatt a szezon második felében kölcsönbe került az AS Monacóhoz, ahol rendszeresen lehetőséghez jut. A lisszaboni alakulat egyébként 22,5 millió euró ellenében vásárolta vissza Martinst a matracosoktól.