Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. United: Lukaku 50-60 millióért már mehet is!

Az olasz sajtó hírei szerint könnyen előfordulhat, hogy a Manchester Unitednél kegyvesztetté vált Romelu Lukaku hamarosan a Serie A valamelyik nagyágyújához igazol.

Állítólag a Manchester United vezetői, de még maga a menedzser, Ole Gunnar Solskjaer sem ragaszkodik Lukaku megtartásához. Sőt, mivel komolyan gondolják a mellőzését, így a belga csatárt akár áruba is bocsáthatják a nyári átigazolási piacon, amely a minap meg is nyílt Angliában. Igaz, csak a határokon belül. A Gazetta dello Sport szerint a „Vörös Ördögök” 50-60 millió eurós eladási árban reménykednek.

Olasz értesülések szerint Lukaku képviselete már tárgyalt is az Interrel. A pletyka arról szól, hogy a 26 éves gólvágó szívesen költözne is Milánóba, ám kétségbe ejti a helyzet a kék-feketemezes klub anyagi lehetőségeit illetően. Sokmilliós fizetéséből aligha kíván sokat leadni Lukaku, és akkor bizony még ott van a már fentebb említett kivásárlási ára is…

Szakértők szerint Lukaku megszerzése csak egy esetben lehetséges az Inter számára: az egyre inkább csak ballasztnak tekinthető Mauro Icardi értékesítésével. Vajon mire Antonio Conte aláír a kispadra, már a MU játékosa is a zsebben lesz?