Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nevet és címert változtat újból a Mol Vidi!

Szűk egy évvel a 2018-as változtatás után a Mol Vidi csapata ismét új névvel, pontosabban MOL Fehérvár FC néven folytatja a szereplését a 2019-2020-as szezontól. Emellett a klub címere is megváltozik.

2018. Július 1-től mint ismeretes Mol Vidi néven futott a fehérvári csapat. A szurkolók vegyesen fogadták, és nagy részük azóta sem ért egyet ezzel a változtatással és tessék, máris újabb névváltoztatást eszközöltek a klubnál, amelynek okairól közleményben számolt be a molvidi.hu. Ez olvasható az alábbiakban.

“Klubunk az 1941-es alapítás óta hosszú és sikeres utat járt be: a régiós bajnokságokból stabil NB I-es csapattá nőtte ki magát, jöttek a dobogós helyezések, majd a felejthetetlen 1984-1985-ös UEFA-menetelés. Természetesen ugyanilyen örömmel idézzük fel a 2006-os kupagyőztes, vagy a 2011-es, 2015-ös és 2018-as bajnokcsapatokat, és a 2012-es és 2018-as Európa Liga-csoportkörös szerepléseket is!

A csapat mellett jóban-rosszban, nagy győzelmek, de fájdalmas kudarcok idején is ott álltak a fehérvári emberek, valamint Székesfehérvár is. Városunk nem véletlenül a „Bajnokok városa”, hiszen együttesünk sikerei mellett számos más csapat- és egyéni sportágban is magas színvonalon szerepelnek a versenyzők.

A tavalyi év végén klubunkat azzal a felvetéssel kereste meg Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, hogy több fehérvári egyesülethez hasonlóan a klub és labdarúgóink is viseljék büszkén a címerben városunk nevét.

Vezetőségünk egyetértett abban, hogy ezzel a lépéssel még szorosabbra fűzhetjük a város és a klub kapcsolatát, így a 2019-2020-as szezontól a klub csapatait MOL Fehérvár FC néven szerepeltetjük, és címerünk is ennek megfelelően változik 2019. július 1-től. A klub címerében csak a név változik meg, a szín- és formavilág, illetve a hagyományos címerelemek változatlanul maradnak. A Vidi név sem tűnik el, a klub kommunikációs felületein, a stadionban és a VidiShop termékein továbbra is megjelenik majd.

Hamarosan minden olyan felületen, ahol a klub neve és címere megjelenik, már a megváltozott állapottal találkozhatnak szurkolóink, ugyanakkor természetesen kell idő ahhoz is, hogy ez a változás teljes körűen végig fusson. A változások átvezetése a következő szezonig, és annak elkezdését követően is, folyamatosan történik majd meg.

Hajrá, Vidi!” – írja a klubhonlap, amely az új címer képét is közzétette már.