Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: csak Raiola fizetésén nem sikerült még megegyezni De Ligt kapcsán

A klub akarja a játékost, a játékos szívesen menne a klubhoz, a felek igazából már meg is egyeztek, csak az a fránya játékosügynök tartja még a tenyerét – Raiola miatt csúszik a nyár egyik legnagyobb üzlete.

Kép: EPLFocus

A Mundodeportivo.com számolt be arról, hogy a Matthijs De Ligtet képviselő Mino Raiola nem kis mértékben szeretne részesedni az ügyfelének átigazolási díjából – sajtóhírek szerint az az összeg akár 8-10 millió euró is lehet. Nem meglepő módon a Barcelona nem szeretne ennyit költeni a sztárügynök szolgálataiért, így a megegyezés egyelőre csúszik.

A katalán lap felidézte Patrick Kluivert korábbi nyilatkozatát, amiben elmondta: ha csak rajta múlt volna, akkor a fia Justin minimum egy évig maradt volna még az Ajaxnál. Raiola azonban rábeszélte a fiatal támadót a váltásra, így a kis Kluivert most az AS Romában játszik. Hogy jó ötlet volt-e távozni, azt pedig majd az idő eldönti.

A lényeg tehát, hogy Raiolának nem érdeke, hogy a játékosa ne váltson klubot. És ha a Barca nem adja meg neki amit kér, akkor az sem lesz érdekében, hogy nekik adja el – majd keres más csapatot, amely hajlandó megfizetni őt.

Állítólag a Barcelona vezetősége egy valamiben reménykedik nagyon: De Ligt egy nagyon határozott személyiség, aki ha kitalálta, hogy a Barcába igazol, akkor ezt is fogja tenni. Így pedig Raiola kavarhatja a dolgokat, végül úgyis hozzájuk kerül majd a védő – nem kell mindent megadni, amit az ügynök kér tőlük. Folytatása következik.