Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Spalletti szerint Icardi boldogan marad!

A milánói kék-feketék vezetőedzője is véleményt formált a jövőjéről az Instagramon bejegyzést közzé tevő argentin csatárról.

(Kép: as.com)

A San Siróból a szezon végeztével távozó olasz szakember szerint történt ami történt, Icardi végig elkötelezett volt a klub iránt, és szívesen marad Milánóban.

“Mindig is nagyra értékeltem azokat a dolgokat, amiket Mauro nyilatkozott. Sportolóként és emberként is kiváló. Azt gondolom, az, hogy ő így fejezte ki magát a szezon ezen fontos szakaszában, az nagyon sokat jelent. Mauro mindvégig nagyszerűen edzett, és végig elkötelezett volt a klub iránt.” – Kommentálta a történteket Spalletti csapata Napoli elleni bajnokiját megelőző  sajtótájékoztatóján.

A tar fejű tréner, ez után pedig már a jövőbe tekintve is beszélt.

“Mauro is látja, hogy a klub jó úton jár. Az elmúlt szezonhoz képest sokat fejlődtünk. Újra a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk, ehhez viszont első sorban nyernünk kell a Napoli ellen. Most ez a legfontosabb. A maximumot akarjuk nyújtani. Az Inter-szurkolók megérdemlik a sikert, és azt, hogy a jövőben még jobb csapatuk legyen!” – Így Spalletti.