Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra sem ül le a kispadra a spanyol szövetségi kapitány

A minap kijelölésre került a spanyol válogatott kerete a soron következő Európa-bajnoki selejtezőkre, azonban az is kiderült, hogy a márciusi mérkőzésekhez hasonlóan, a szövetségi kapitány – meg nem nevezett személyes okokból kifolyólag – továbbra sem ül le a kispadra…

Luis Enrique kapitányi kötelességének eleget téve, kijelölte keretét a spanyol válogatott következő Eb-selejtezőire, azonban tájékoztatta a spanyol szövetséget, hogy a mérkőzéseken személyes okokból továbbra sem tud jelen lenni.

A 49 éves gijóni származású mester nem részletezett személyes okok miatt maradt távol a kvalifikációs sorozat márcizusi rajtjától, de újabb hiányzása ellenére a spanyol szövetség nem gondolkodik a váltáson. Amint José Francisco Molina sportigazgató fogalmazott: a korábbi Barca-mester továbbra is aktív, szoros kapcsolatban áll stábjával, így nincs jele, hogy távozni akarna a posztjáról.

A két győzelemmel rajtoló spanyolok június 7-én a Feröer-szigeteken lépnek pályára, három nappal később pedig a svédeket fogadják Madridban.