Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két sztáredző cserélhet helyet egymással a nyáron – sajtóhír

Miután a napokban eldőlt, hogy a Juventus új edzőt keres a következő idényre, futótűzként terjedtek a hírek a világsajtóban, és gyakorlatilag napról napra egy-egy újabb és újabb jelölt neve merül fel a Cristiano Ronaldót is foglalkoztató torinói sztárcsapat kispadján…

Az Express értesülései szerint a Juventus vezetősége komolyan érdeklődik Mauricio Pochettino szolgálatai iránt, mindeközben a Tottenham nyilván nem lenne hajlandó csakúgy lemondani az argentin menedzseréről, de az angol forrás úgy tudja, hogy közben pedig a Spurs komolyan fontolóra vette az Anglia felé kacsintgató olasz tréner alkalmazását, így akár egy az egyben helyet is cserélhetnének egymással a nyári szünetben.

Allegri irányításával a Juventus az elmúlt öt év alatt 11 trófeát nyert, azonban a hőn áhított, BL-győzelmet vele sem sikerült elhódítania a gárdának. Korábban leginkább Pep Guardiola és Antonio Conte neve merült fel a “Zebrák” lehetséges trénereként, de úgy néz ki, hogy mindegyikük közül most az argentin lehet a favorit.

A 47 esztendős argentin menedzser 2014 óta dirigálja a Spurs csapatát, mellyel az idei szezonban érte el eddigi legjobb eredményét a Bajnokok Ligája döntőjébe való bejutással – az ellenfél majd a Liverpool lesz a június 1-jei, madridi fináléban. Az olasz mestert korábban leginkább a PSG-vel hozták hírbe, de amennyiben a Spurs elengedi Pochettinót, akkor ők is esélyesek lehetnek a szerződtetésére.