Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi két gólja egy pontot ért a Barcának a zárómérkőzésen – videóval

Vasárnap délután az Eibar és a Barcelona összecsapásával zárult a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 38. egyben utolsó fordulója, ami igazából már nem befolyásolhatta a tabellán elért helyezéseiket. Ennek ellenére egy jó, és sok gólos mérkőzést hozott a találkozó.


Egyik csapat részéről sem volt tétje ennek a mérkőzésnek, legalábbis a tabella szempontjából, hiszen amíg a Barcelona már egy ideje biztos bajnok, addig az Eibar pedig biztos a 12. helyen végez eredménytől független. Az Eibar meg is szerezte a mérkőzés első felében a vezető gólt, amire nem sokkal később Messi válaszolt, nem is egyszer, és nem is akárhogy! Két perc kellett csupán Neki ahhoz, hogy duplázzon és megfordítsa csapatának a találkozót. A hazaiak azonban nem hagyták annyiban és a félidő vége előtt egyenlítettek.

A második félidő nem hozott ennyi izgalmat, és Valverde is inkább a cserékkel lehetőséget adott a fiataloknak a Barcelona színeiben. Nem is esett tőbb gól, és ezzel az eredménnyel be is fejeződött az idei spanyol bajnokság.

Eibar – Barcelona 2:2 (2:2)
G: Cucurella (20.), De Blasis (45.), ill. Messi (31., 32.)

https://www.youtube.com/watch?v=nBtSaljfcaY

 

A tabella végeredménye:

Góllövőlista végeredménye: