Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Németh Krisztián gólt szerzett, majd kiállították – videóval

Eseménydús játéknapot zárt magyar légiósunk az MLS legutóbbi játéknapján, azonban a Sporting Kansas City újabb mérkőzést abszolvált győzelem nélkül az Észak-amerikai bajnokságban…

Németh Krisztián és Baráth Botond csapata, a Sporting Kansas City szombatról vasárnapra virradóra a magyar támadó találatával szerzett vezetést az első félidőben, a szünet után azonban egy csúnya, elkésett belépő után Németh a kiállítás sorsára jutott, az ellenfél pedig a hajrában egyenlíteni tudott, így az SKC sorozatbeli hetedik meccsét vívta meg nyeretlenül.

A magyar támadó a szezonbeli 11. fellépésén már a hetedik alkalommal volt eredményes az MLS idei kiírásában, s az egész bajnoki mezőnyt figyelembe véve, csupán ketten eredményesebbek nála.

Sporting Kansas City – Vancouver Whitecaps 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Németh K. (37.) ill. Cornelius (90+4.)
Kiállítva: Németh K. (51.) ill.

 

Eközben Nikolics Nemanja csapata két győzelem után vereséget szenvedett, az egykori fehérvári támadó 55 percet töltött a játéktéren a San Jose Earthquakes elleni sima fiaskó alkalmával, míg Stieber Zoltán a hajrában csereként szállt be a D.C. United ugyancsak elvesztett találkozójába.

További eredmények:
Montreal Impact – New England Revolution 0-0
Real Salt Lake – Toronto FC 3-0
San Jose Earthquakes – Chicago Fire 4-1
Philadelpia Union – Seattle Sounders 0-0
Minnesota – Columbus Crew 1-0
Houston Dynamo – D.C. United 2-1

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye