Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern védőjével erősítene az Inter! – sajtóhír

A Bild információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale szívesen soraiban tudná a Bayern München rutinos hátvédjét, Jerome Boatenget…

A német napilap beszámolója alapján az Internazionale érdeklődik a háttérbe szorult Jerome Boateng iránt. A Bayern München állítólag nem gördítene különösebb akadályt a világbajnok hátvéd távozása elé, aki kikerült a német válogatott keretéből. A rutinos futballistát egyébként az Inter ősi riválisának számító Juventusszal is hírbe hozták korábban.

A Bayern München 2011 nyarán a Manchester Citytől szerződtette le Jerome Boatenget 13,5 millió euró ellenében. A rutinos hátvéd jó ideig volt a bajorok, illetve a német válogatott meghatározó tagja. Az elmúlt években viszont nem kerülték el a komolyabb sérülések, az aktuális idényben pedig háttérbe szorult. A Bayern színeiben minden frontot egybe véve 286 mérkőzésen lépett pályára, a klub tagjaként gyakorlatilag minden olyan trófeát megnyert, amit egy ilyen szintű csapattal meglehet.