Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane vajon Bale távozására gondolt?

A Real Madrid trénere a Betis elleni vereséget követően újabb utalást tett Gareth Bale távozására?

(Kép: as.com)

A szezon végeztével vélhetően még inkább felerősödnek majd a Gareth Bale jövőjével kapcsolatos találgatások. Erre a bizonyos tűzre pedig csak olajat adott Zidane mester legutóbbi nyilatkozata.

“Meglátjuk, hogy marad-e. Az az igazság, hogy egyáltalán nem tudom, hogy mi fog történni. Az utóbbi időszakban más játékosokra számítottam. Bale kimaradása abszolút az én döntésem volt, a felelősség engem illet. Bármi megtörténhet a következő szezonban.” – Kezdte meccs utáni sajtótájékoztatóján a walesi klasszis jövőjéről Zidane.

“Sajnálom, hogy ma sem játszott. Napról-napra kellett nézne ma csapatomat, és amikor azt látom, hogy valami egyáltalán nem működik, meg kellett hoznom a döntést. Bale rengeteg mindent tett ezért a klubért, de nekem a jelenben kell élnem.” – Így a blancók trénere, akit megkérdeztek arról, hogy mi a véleménye azzal kapcsolatosan, hogy a walesi mellett jó pár játékos távozhat még a Bernabéuból.

“Megvannak a saját elképzeléseim, és ezek nem fognak változni. A legfontosabb az, hogy a nyáron több dolgon is változtatni tudjunk. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom megint, de előre nem tudom megmondani, hogy mi fog történni. Amikor elkezdjük majd a munkát, látni fogjuk, hogy ki lesz velünk, ki érkezik, és ki távozik.” – Tette még hozzá a jövőt illetően Zidane.