Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Skócia: Továbbra is van esély Mourinho megszerzésére!

A nagy visszatérésre készülő portugál menedzsert már korábban is összehozták a skót Celticcel. Úgy tűnik, egyáltalán nem alaptalanul.

(Kép: SB nation)

Az 50. bajnoki címüket idén begyűjtő zöld-fehérek klublegendája, Chris Sutton szerint Mourinhónak bizony konkrét ajánlata van a skót sztárcsapattól.

“Nem könnyű erre most válaszolnom, már csak azért se, mert hatalmas felelősséggel jár a Celtic irányítása. Sok menedzsert szóba hozta már a klubbal. Például Massimiliano Allegri, vagy José Mourinhót is.” – Kezdte Sutton.

“Allegrivel kapcsolatban nem hiszem, hogy ide jönne, ellenben Mourinhóval, aki már konkrét ajánlatot is kapott a klubtól. Többet nem tudok mondani, de azt hiszem a kupadöntő után (május 25, a Hearts ellen – a szerk.) okosabbak leszünk!” – Így Sutton, rámutatva arra, hogy miért lesz különösen fontos a legmegfelelőbb tréner kiválasztása.  “A Rangers már idén is remek játékosokat igazol. A Celticnél az edző személye mellett kulcskérdés lesz, hogy miképpen alakul át a keret. A képlet nagyon egyszerű. Amelyik csapat jobb játékosokat igazol, és jobban építi fel magát, az nyerheti majd a Bajnokságot jövőre.”

A kérdés már csak az, hogy a Celtic valóban Mourinhóval vágna neki a feladatnak?!