Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: argentin sztáredző érkezhet

Állítólag spanyol kiscsapatokkal kell megküzdenie kiszemeltjéért annak az AS Romának, amely a hírek szerint idén mindenképp egy nemzetközi szinten is elismert vezetőedzővel kívánja megerősíteni a szakma stábját. Lássuk a részleteket!

Csak a szezon végéig szól Claudio Ranieri szerződése az AS Roma együttesénél. Egyelőre nagyon bizonytalan a helyzet a klubnál, és a hadrafoható edzők köre is elég szűkös a piacon. Korábban José Mourinhoval hozták szóba a „Farkasok”, azonban a megfáradt portugál sztáredző neve még a Celtic-kel kapcsolatban is felmerült. Mindez sokat mutat jelenlegi népszerűségéből, illetve a „Special One” egyébként sem feltétlenül azt a fizetési kategóriát képviseli, amit a Stadio Olimpicoban megengedhetnének maguknak.

Tehát Mourinho „ejtése” után jöhet egy sokkal reálisabb jelölt. Az olasz lapok szerint Marcelo Bielsa érkezhet attól a Leeds Unitedtől, amellyel végül nem sikerült kiharcolnia a feljutást a Premier League-be. Az „Őrült” remek szezon futott a yorkshire-iekkel, és a következő szezonra is érvényes a szerződése az Elland Roadon.

Bielsat alighanem marasztalja a Leeds is, de arról is szó van, hogy érdeklődik iránta a LaLigaból a Celta Vigo és a Girona is.