Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton és a Wolves is a Benfica játékosát szemelte ki magának

Mindkét Premier League csapat megerősítené védelmét a portugál bajnok bekkel. Azonban van több érdeklődő is iránta, ennek függvényében komoly harc folyhat érte a nyáron. 


A Benfica jobbhátvédjét, André Almeidát szemelte ki magának az Everton és a Wolverhampton is a hátsóalakzat megerősítésére. Az említett két együttesen kívül több Premier League gárda is érdeklődik felőle, mint a Leicester City, a Southampton, vagy a Brighton. Nem meglepő, hiszen a portugál szélső bekk remek szezonon van túl a Benficával, amellyel sikerült elhódítania a bajnoki címet. Az Everton trénere Marco Silva és a Wolverhampton mestere Nuno Espirito Santo is szívesen látná honfitársát csapatában, az ő szerepük is nagy befolyással lehet a játékos végső döntésében. A 28 éves védő jelenlegi piaci értéke 10 millió euró, ez pedig a jelenlegi futball piaci árakhoz képest egy elég jó árnak tekinthető. Almeida a szezonban 12 gólpasszig és 2 gólig jutott, ami egy hátvédtől kiváló teljesítmény, ennek is köszönhetően minden bizonnyal a Premier League-ben köt ki a nyár folyamán.

A portugál játékos 2011 óta áll a Benfica kötelékében, ezen idő alatt négy bajnoki címet, két portugál kupát, négy ligakupát, és két szuperkupát sikerült begyűjtenie az együttessel.