Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bogdán Ádámot három magyar klub is hívja

Válaszút előtt áll Bogdán Ádám a Liverpool mellőzött hálóőre. A 31 esztendős kapus szerződése ugyanis egy hónap múlva lejár, így a nyáron új klub után kell majd néznie. Idehaza tárt karokkal fogadnák, de vajon haza szeretne-e jönni?

A Vasas egykori kapusa 2007-ben igazolt ki Angliába. A Bolton Wanderers játékosaként megjárta a Premier League-t, és közel 100 Championship mérkőzésen is védett. Pályafutása csúcspontjának a Liverpool ígérkezett, ám mindössze 6 mérkőzésen jutott szóhoz a 20-szoros válogatott kapus. Az utóbbi években egymás után jöttek a kölcsönszerződések, előbb a Wigan Athletic, majd idén a skót élvonalban szereplő Hibernian portása volt. Sokáig a gólvonalon számoltak vele, 25 tétmérkőzésen védett a szezonban, végül valami oknál fogva kegyvesztett lett. Kölcsönszerződése tíz napon belül lejár, marasztalni pedig Liverpoolban sem fogják.

Hazatérni több mint tíz év légióskodás után, vagy tovább kergetni a külföldi álmokat!? Vajon mi a realitás? Erre a választ nem tudjuk, viszont azt igen, hogy több NB I-es kérője is lehet Bogdán Ádámnak, akit szívesen látna soraiban az újonc Zalaegerszeg. Továbbá két fővárosi klub átigazolási noteszában is felbukkan a rutinos kapus neve, úgy hírlik, hogy Újpesten és a Honvédnál is kacérkodnak a légiós hazacsábításával. Utóbbi ráadásul nagyon úgy fest, hogy elveszti első számú hálóőrét Gróf Dávidot.

Te mit választanál Bogdán Ádám helyében?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...