Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United is kiszemelte a Barca középpályását – sajtóhír

A legfrissebb angol lapinformációk szerint a Manchester United együttese komolyan gondolja, hogy szerződtetni szeretné nyáron az FC Barcelonánál a távozással hírbe hozott rutinos középpályást…

A Daily Record információi szerint a Manchester United vezetősége gőzerővel munkálkodik azon, hogy a nyári átigazolási időszak során szerződtesse a Barcelona együttesétől távozni készülő (?) vb-ezüstérmes középpályást, Ivan Rakitic-et.

A 30 esztendős Rakitic 2014 óta áll a Barca alkalmazásában, korábban a Sevilla, a Schalke 04 és a Basel csapatait szolgálta. A katalánok középpályájának gyakorlatilag érkezése óta kirobbanthatatlan kulcsfigurája, idényenként rendszerint legalább 50 mérkőzésen játszik, melyet a mostani kiírásban is elért.

Ugyanakkor a kiszivárgott információk szerint a horvát középpályás bizonytalan a jövőjét illetően a nála jóval fiatalabb Frenkie de Jong leigazolását követően, és úgy tűnik, hogy a gránátvörös-kékek sem ragaszkodnak hozzá minden áron, így megfelelő feltételek teljesülése esetén könnyen bekövetkezhet a klubváltása. A szakértők véleménye szerint a “Vörös Ördögöknek” előreláthatólag nagyjából 55 millió eurót kéne majd fizetniük érte.