Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo a saját csapatához akarja vinni Vinicius Juniort

Ronaldo Nazario de Lima arra kérte a Real Madridot, hogy adják kölcsön a számára Vinicius Juniort a következő szezonban. 

Forrás: AS

Ronaldo Nazario jelenleg a La Ligában szereplő Real Valladolid elnöke és fő részvényese, csapatának pedig sikerült kiharcolnia a bennmaradást az első osztályban. Mint korábbi Real Madrid játékos, jó kapcsolatot ápol a királyi gárdával, és ő volt az, aki kezeskedett Vinicius Juniorért, amikor leigazolták.

A fiatal brazil játékos első szezonját töltötte a fővárosi klubnál, és kifejezetten jó teljesítmény nyújtott. A szezon második felében azonban megsérült, és amióta Zinedine Zidane a vezetőedző, csak két alkalommal léphetett pályára. Arról nincs információ, hogy a francia trénernek milyen tervei vannak vele, de Eden Hazard esetleges érkezésével visszaszorulhat a brazil szélső. Erre ajánl megoldást Ronaldo, aki arra kérte a Real Madridot, hogy adják nekik kölcsönt Viniciust.

“Remélem, hogy nálunk kezdi majd a szezont. Sajnos a fizetését én nem tudom kifizetni, de ha kölcsönadnák nekünk, akkor már minden rendben lenne, és biztos vagyok benne, hogy nagyon jól érezné magát nálunk. Nagyon tehetséget játékos, csakúgy mint Rodrygo. A Real Madrid most nagyon sok fiatal tehetséggel erősített.”

Vinicius Junior első felnőtt szezonjában minden sorozatot figyelembe véve 31 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 3 gólt és 12 gólpasszt jegyzett.