Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: az Ajaxból érkezhet Griezmann pótlása

A matracosok erősen dolgoznak a francia támadó utódjának szerződtetésén, most az amszterdami gárda tehetsége került a célkeresztjükbe.


Az Atlético Madrid folyamatosan a távozó Griezmann helyettesét keresi, és úgy néz ki, hogy Iago Aspas és Paulo Dybala mellett David Neres lehet a legesélyesebb befutó, mindezt tudni véli az angol és spanyol média. A 22 éves szélső remek szezonon van túl csapatával, hiszen megnyerte a holland bajnoki címet és kupát is, mindemellett a Bajnokok Ligája elődöntőjéig meneteltek, ahol nagyon kevésen múlott a fináléba jutás. Diego Simeone célpontja azért is lehet ő, mert az argentin szakember szereti a “melós” játékosokat, és a fiatal brazil pont ilyen. Neresért azonban nagy a harc, hiszen többek között a Paris Saint-Germain és a Manchester United is szívesen látná, ennek következtében pörgős nyara lesz a játékosnak. A holland csapat nem gördít elé akadályokat, ha nagyobb csapat jelentkezik be érte, akkor ők szívesen elengedik.

A 22 éves brazil a 2018/19-es idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 50 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken összesen 12 találatig és 15 gólpasszig jutott.