Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo: “Minden sikerem édesanyámnak köszönhetem”

Cristiano Ronaldo és édesanyja nagyon szoros kapcsolatban van egymással, és a portugál most egy interjúban azt is elárulta, hogy mindent neki köszönhet. 

Forrás: Cristiano Ronaldo Twitter

Cristiano Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro mindig is ott volt fia mellett, kapcsolatuk pedig azután lett igazán szoros, miután Ronaldo édesapja elhunyt. Dolores követte őt Manchesterbe majd Madridba is, és segített neki mindenben, amiben csak tudott. Ronaldo mindig is szeretettel nyilatkozott édesanyjáról, most pedig, hogy immáron olasz bajnokként is ünnepelhetett, elmondta, hogy nem tartana itt, hogy ha nem lett volna mellette az édesanyja. 

“Édesanyám feláldozta a saját életét miattam. Éhesen feküdt le éjjel, de arra mindig odafigyelt, hogy nekem legyen mit ennem. Nem volt pénzünk, ezért heti hét napot dolgozott, hogy futballista legyen belőlem. Minden sikeremet anyukámnak köszönhetem, és neki ajánlom.”

Cristiano Ronaldo mindent megnyert eddig karrierje során, és azon kevés játékosok közé tartozik, aki Angliában, Spanyolországban és Olaszországban is bajnoki címet ünnepelhetett.