Sarri ultimátumot adott a Chelsea-nek

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 május 23. 08:00

Továbbra is bizonytalan a jövője Maurizio Sarrinak a Chelsea menedzseri pozíciójában, amiből a jelek szerint egyre inkább elege van az olasz szakembernek, aki a minap egy interjúban arra kérte klubja vezetőségét, hogy mielőbb hozzanak döntést a jövőjét illetően…

A Chelsea az idei szezonban a harmadik helyen végzett az angol bajnokságban (Premier League), és éppen javában készül a jövő szerdán, Bakuban esedékes Európa-liga döntőre, melyen a városi rivális Arsenal lesz a csapat ellenfele. Ennek ellenére Maurizio Sarri jövőjével kapcsolatban napról napra hallani olyan híreket, hogy nem elégedettek vele, és ki akarják őt tenni a csapattól.

A Telegraph információja szerint Sarri közölte a Chelsea tulajdonosával, Roman Abramoviccsal, hogy ha valóban döntőn múlik, maradhat vagy sem, akkor inkább rúgja ki most:

“Vagy elégedettek a munkámmal, vagy nem. Az nem helyes, hogy tíz hónap után egy mérkőzésre kell feltennem mindent. Ebben a pillanatban csak a döntőre gondolok. Kétéves szerződésem van, jelenleg semmilyen másik klubbal nem állok kapcsolatban. Szeretném tudni, hogy elégedettek velem vagy sem. Ennyi. Ahogy korábban már mondtam, nagyon örülök, hogy a Premier League egyik legfontosabb klubjánál dolgozhatok. De beszélnünk kell a kialakult helyzetről.”