Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: 16 éves csatárt hoznak el az Ajaxtól

Hivatalos bejelentés még nincs, de a hollandok már megerősítették, hogy a tehetséges támadó távozik. Egy lépés a szebb jövő felé?

Kép: Fox Sports Asia

Hatalmas építkezés veheti kezdetét idén nyáron a Manchester Unitednél. Sokan fognak távozni, ugyanakkor több érkező is várható – az első fecske pedig úgy tűnik, ár meg is érkezett.

Dillon Hoogewerf ugyanis elhagyta nevelőegyesületét, az Ajaxot és a hírek szerint a Manchester Unitedhez tart. A 16 éves támadó nagyon tehetséges, ugyanakkor vélhetően majd csak évek múlva jelenthet erősítést a felnőtt csapat számára. Egy valamit viszont egyértelműen jelezhet az ő érkezése: a fiatalítást.

Egyre több fiatal játékos kapcsán merül fel a vörösebbik manchesteri csapat neve, mint érdeklődő. És nem csak olyan fiatal sztárokra kell itt gondolni, mint Jadon Sancho, hanem olyanokra, mint Daniel James (Swansea), vagy Sean Longstaff (Newcastle). Azt még korai megítélni, hogy mit tartogathat számukra a nyár, de nem kizárt, hogy kimondottan az ifjú tehetségekre utaznak majd Solskjaerék.