Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Münchenbe tart a francia liga egyik legjobbja

Igencsak megnőtt a piaci értéke, és kereslet is van a francia élvonalban szereplő Lille házi gólkirályára. Nicolas Pépé angol és nemet ajánlatok közül válogathat. 

A Lille 23 esztendős támadója Kylian Mbappe mögött második lett idén a Ligue 1 góllövőlistáján, így érthető módon igencsak felment a piaci értéke. A 38 bajnokin lőtt 22 gól mellé ráadásul párosul 11 gólpassz is, mely a játékos önzetlenségét, és sokszínűségét tükrözi egyben. Ilyen statisztikai adatokkal természetesen kérőből sincsen hiány. A transfermarkt jelenleg úgy véli, hogy az elefántcsontparti válogatott megszerzésére a Bayern Münchennek van a legnagyobb sansza, de a kérők között említ kér Premier League klubot is az Arsenal és a Manchester United személyében. Apró érdekesség, hogy míg a Lille BL-főtáblás, addig utóbbi két angol klub nem az. Illetve az ágyúsok még lehetnek az Európa-liga fináléjának megnyerésével.

Pépé piaci ára az utóbbi hónapokban meredeken növekedett, és jelenleg 40 millió eurón áll, amihez ha hozzáadjuk a 2022-ig érvényes szerződést, akkor konstatálhatjuk, hogy a Lille hátradőlhet, és nyugodtan hallgathatja a kérők ajánlatait. A játékosnak egyébként ez volt a második szezonja a LOSC csapatában, 2017 nyarán 10 millió eurót fizettek érte az Angers számára.

Természetesen már a pótlását illető pletykák is szárnyra kaptak, az FC Barcelona mellőzött támadója Malcom lehet az, aki így egy BL.induló csapatnál kaphat komolyabb szerepet, mint idéb gránátvörös-kékben…