Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: “Sané a nyáron Münchenbe igazol!”

A német futball élő legendája, Lotthar Matthaus is elmondta véleményét Leroy Sané levegőben lógó, Bayern Münchenbe történő igazolásáról.

(Kép: skysports.com)

A minap az Old Traffordon az 1999-es Bajnokok Ligája döntőt újrajátszó korábbi Bayern klasszis a Sky Germany-nak nyilatkozott.

“Egy játékos érkezése bűvölné el igazán a Bayern-szurkolókat: Leroy Sané.  – Kezdte gondolatmenetét a korábbi magyar szövetségi kapitány.

Biztos vagyok benne, hogy Münchenbe igazol. Ha Uli Hoeness nyilvánosan is kijelenti, hogy érdeklődnek egy játékosért, akkor a tapasztalatok szerint az illető általában a Bayernhez is kerül.” – Folytatta Matthaus, majd egy rövidebb elemzésbe is kezdett.

“Fantasztikus dolog lenne! Sané az egyik legjobb szélső. Jól cselez, gyors, gólveszélyes, ráadásul mindkét oldalon bevethető. Nagyon ígéretes jövő előtt áll. Érdekes a helyzete jelenlegi klubjánál. Többet szeretne játszani, de Guardiola nem igazán elégedett vele. A Bayern München legalább egy szélsőt biztosan igazol majd Ribéry és Robben. Mindezeket figyelembe véve, mindegyik fél számára egy győztes-győztes szituációról beszélhetnénk. Ha Sané ára nem is lesz olyan magas, mint Neymaré volt, de mindenképpen egy új Bayern-rekordról beszélhetünk majd” – Így Matthaus, aki pontos összeget ugyan nem említett, de mivel ismerjük a bajorok jelenlegi klubrekord-vételét, némiképp tisztázódik a kép.