Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb rutinos játékos készül elhagyni a Bayernt

Arjen Robben és Franck Ribéry búcsúját követően könnyen elképzelhető, hogy lesz még egy szebb napokat is látott, tapasztalt harcos, akit nem láthatunk többé a Bayern München szerelésében…

A Bayern München klubelnöke, Uli Hoeness a minap a Német Kupa megnyerését követően többek közt a bajorok egykori meghatározó játékosa, Jerome Boateng lehetséges jövőjéről is szót ejtett:

“Azt tanácsolnám neki, hogy távozzon. Szerintem új kihívásokra van szüksége. A barátjaként azt tanácsolnám neki, hogy keressen új klubot magának. Szerződése van nálunk, de az ajtó nyitva áll.”

A 30 esztendős világbajnok védő 2011 óta 286 meccset játszott a Bayernben, ezalatt hét bajnoki címet és Bajnokok Ligáját is nyert a klub alkalmazásában, azonban a 2018-2019-es szezonban mindössze 20 bajnokin, összességében pedig 28 találkozón jutott szerephez, és a jelek szerint a jövőben már egyre kevésbé számolnának vele, főleg hogy a német bajnok a közelmúltban hátvédposztra már bejelentette a nála egyaránt jóval fiatalabb Benjamin Pavard és Lucas Hernandez érkezését.

Boatenggel kapcsolatban a közelmúltban arról számoltunk be, hogy az Inter csapata szívesen szerződtetné őt a nyáron.