Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görögországba igazolt a korábbi francia válogatott szélső! – hivatalos

A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Super League) szereplő Olympiacos hivatalos csatornáin keresztül számolt be arról, hogy szerződtette a korábbi francia válogatott szélsőt, Mathieu Valbuenát…

Az Olympiacos színeiben folytatja pályafutását a rutinos francia szélső, Mathieu Valbuena. Az elmúlt két évben a Fenerbahcét erősítő támadó ingyen csatlakozik a neves görög csapathoz, mivel június végén lejár a szerződése. Valbuena kétségtelenül remek fogás volt az Olympiacos részéről, mivel a francia szélső támadó rendkívül komoly nemzetközi rutinnal bír. 

Mathieu Valbuena karrierje legjavát és egyben legszebb éveit kétségtelenül az Olympique de Marseille színeiben töltötte. Az OM-nél nyolc évet húzott le, ezen időszak alatt nyert többek között bajnoki címet és három Ligakupát. Innen a Dinamo Moszkvához vezetett az útja, majd röpke egy év után visszatért Franciaországba az Olympique Lyon színeiben. Sokkal több szezont itt sem húzott le, hiszen két esztendőt követően távozott, s Törökországba igazolt Fenerbahcéhez, ahol szintén két idényt töltött el. Valbuena egyébként Blanc, majd Deschamps francia válogatottjának is sokáig az alappillére volt, ám amiatt a bizonyos botrány miatt végül kikerült a keretből a hazai rendezésű Eb előtt.