Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem hosszabbít a Sevilla alapembere, fillérekért vihetik – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Sevilla spanyol középpályása, Pablo Sarabia nem szeretné meghosszabbítani a szerződését, ezért távozhat a nyáron.

Forrás: AS

Egybehangzó spanyol sajtóinformációk szerint Pablo Sarabia nem akar szerződést hosszabbítani a Sevillával, ezért távozhat a nyáron. A spanyol középpályásért több klub is harcba szállhat, mivel szerződésében mindössze csak egy 22 millió eurós kivásárlási ár szerepel.

Sarabia remek szezont futott, minden sorozatot figyelembe véve 23 gólt és 17 gólpasszt jegyzett, csak a bajnokságot tekintve pedig Lionel Messi mellett ő adta a legtöbb asszisztot a La Ligában, szám szerint 13-at.

A spanyol AS szerint a minimális átigazolási összeg és a remek teljesítmény a Real Madrid figyelmét is felkeltette. Sarabia a királyiak akadémiáján nevelkedett, végigjárta az utánpótlás csapatokat, és 2010-ben a felnőttek között is bemutatkozhatott, azonban egy évvel később eladták a Getafének. A lap úgy tudja, hogy hivatalos ajánlatot még nem küldtek a Sevillának, de ez a napokban akár már meg is történhet.