Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: David Luiz is elbúcsúztatta Hazard-t

Szinte biztosra vehető módon elhagyja a Chelsea-t, és a Real Madridhoz igazol a belga válogatott sztárja, Eden Hazard. Állítólag a 28 éves támadó 130 millió euróért cserébe vált klubot az előttünk álló hetekben.

A legfrissebb fejlemények és sejtelmes nyilatkozatok szerint a bakui Európa-liga döntő volt Eden Hazard utolsó fellépése a Chelsea mezében. A világbajnoki bronzérmes csillag már évek óta szemezik a Real Madriddal, és úgy tűnik, hogy beteljesületlen szerelem idén végre révbe ér.

Természetesen Hazard távozását nem csak a Chelsea rajongói, hanem csapattársai is sajnálnák. Egyik legrégebbi barátja a londoniaknál nem más, mint David Luiz, akivel a 2012-es érkezése óta remekül megértik egymást. Így természetes, hogy a lassacskán már veteránná érő brazil védő az egyik legnagyobb sajnálkozó:

„Ha valóban úgy döntött, hogy megy, akkor csak szerencsét kívánhatok neki. Fantasztikus játékos, nagyszerű barát és hatalmas ember. Ezek az élet részét képező dolgok, és azt hiszem, hogy van egy csomó tehetségünk, akikkel helyettesíthetjük őt.”

– nyilatkozta Luiz, az ESPN kérdésére.