Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Az MU elleni kiesés a futballtörténelem legnagyobb vicce!”

A PSG futballistája, múltidézéssel egybekötött interjút adott a napokban a Le Parisien című francia napilapnak.

Thomas Meunier (Kép: goal.com)

A Manchester United elleni visszavágó a futballtörténelem legnagyobb vicce.” – Jelentette ki az interjú során az egyébként éppen az MU-val szóba hozott belga hátvéd.

“Több millió euróval is fogadtam volna arra, hogy továbbjutunk. Kész katasztrófa volt a kiesésünk. Mindenki tisztában van ezzel.” – Folytatta Meunier, rámutatva arra is, hogy szerinte mi nyomhatta még rá a bélyegét a világszenzációval felérő párizsi kiesésre:
“Az igazi problémánk évek óta a Bajnokok Ligája. Mindenhol azt olvasni, azt kommunikáljuk, hogy meg kell nyernünk a sorozatot, hogy ezáltal olyan klubbá váljunk, mint a Real Madrid, vagy a Barcelona. A PSG bár folyamatosan fejlődik, mégis hosszú időbe telhet mindez.”

A belga válogatott kiválóságot persze saját helyzetéről is megkérdezték.

“Sok minden változhat a klubnál. Itt van például Dani Alvés, Gigi Buffon, vagy Adrien Rabiot, akiknek lejár a szerződésük. Jómagam is 28 éves vagyok, jeleztem is a vezetőségnek, hogy készen állok arra, hogy maradjak a klubnál. A vezetőség nem mondta, hogy szeretne eladni. Ha mégis így történne, akkor biztosan megtalálnánk azt a megoldást, amely mindenkinek a legjobb lenne. Január óta vannak megkereséseim, de konkrétumok eddig egy esetben sem történtek.” – Így Meunier, aki azért valljuk be, nem feltétlenül tűnik úgy, hogy maximálisan elkötelezett lenne a PSG iránt.