Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lyon hivatalosan cáfolta, hogy megegyeztek volna a Real Madridal

Egyes sajtóorgánumok már szinte tényként kezelték, hogy a Real Madrid lecsapott a Lyon védőjére, ám a francia klub cáfolt.

Kép: Marca

Több új érkező is várható a közeljövőben a Real Madrid háza táján. Közéjük tartozik az Olympique Lyon baloldali védője, Ferland Mendy is. A 23 éves játékos kiemelkedő fizikumával kirobbanthatatlan volt csapata kezdőcsapatából a mögöttünk hagyott szezonban, tán nem is csoda, hogy szóba került a Blancóknál. A Lyon 2017-ben mindössze 5 millió euróért szerződtette a Le Havre-tól, most pedig 30 millióra becsüli az értékét a Transfermarkt – hatalmas üzletet csinálhatnának vele a franciák.

De úgy tűnik, mégsem teszik. Az Olympique ugyanis hivatalos Twitter-fiókján reagált a pletykákra: cáfolták a híreszteléseket és jelezték, nincs semmilyen megegyezés a két klub között.

Természetesen semmi sincs kőbe vésve – van az a pénz, amiért meggondolnák magukat adott esetben. Az viszont jelzésértékű, hogy ilyen határozottan megnyilvánultak. Vélhetően nem szeretnének megválni válogatott játékosuktól.

Az ügy továbbá a spanyol térfélen is kérdéseket vet fel. Mendy minden bizonnyal Marcelo cseréjének érkezett volna, viszont adott esetben ezt a feladatkört elég jól el tudná látni Reguilon, vagy a Dortmundban jól játszó és most visszatérő Achraf Hakimi is. Közülük valakiben biztos nem bízik Zidane, de talán még az sincs kizárva, hogy mindkettejüket kölcsönadhatja a klub.