Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodtak Hazard klubváltásáról – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint megszületett a várva várt megoldás Eden Hazard régóta húzódó klubváltásáról a Chelsea és a Real Madrid csapatai között…

A The Guardian riportja értelmében a Real Madrid 100 millió euróért veszi meg a Chelsea belga klasszisát, Eden Hazard-t, noha korábban arról lehetett olvasni a világsajtóban, hogy a londoni “Kékek” legalább 120 millió eurót szeretnének látni érte.

A 28 esztendős kiválóság 2012 óta játszott a Stamford Bridge-en, a jövő nyárig érvényes szerződését azonban úgy tűnik, hogy nem fogja meghosszabbítani a londoniaknál, hanem rövidesen a “királyi gárda” alkalmazásába szegődik.

Hazard a 2018-2019-es angol bajnoki (Premier League) idényben 37 pályára lépés alatt 16 találatot és 15 előkészítést regisztrált a harmadik helyen végző Chelsea színeiben.

A Real Madrid a minap Luka Jovics személyében már végrehajtotta első nagy nyári igazolását, és hamarosan újabb nagy bejelentéseket lehet várni a Bernabéuban.

Real Madrid

Érkezők: Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió).
Távozók: –