Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: megvan Pogba helyettese – sajtóhír

A Real Madrid és a Juventus csapataival az elmúlt időszakban komolyan szóba hozott Paul Pogba klubváltását elősegítheti, hogy a Manchester United a távozásra készülő világbajnok klasszis pótlása érdekében már új igazolást fontolgat a középpályára…

A The Independent riportja értelémében a Manchester United vezetősége Youri Tielemans megszerzésével pótolná az Old Traffordról egyre inkább elvágyódó Paul Pogbát a “Vörös Ördögök” középpályáján.

A 22 éves belga válogatott középpályás az elmúlt tavaszt az AS Monacótól kölcsönben a Leicester City együttesénél töltötte, így már nem ismeretlen számára a Premier League, és a “Rókák” színeiben 12 mérkőzésen háromszor volt eredményes az angol bajnokságban, júliustól pedig szabadon igazolhatóként akár a United szolgálatába is szegődhet.

Tielemans 2017. nyarán, nagyon fiatalon 25 millió euró ellenében szerződött az Anderlechttől a Monacóhoz, ahol másfél éven át alapembere volt a hercegségbeli gárdának, aktuális piaci értékét a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja 22 millió euróra becsli.