Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona hátvédje az Olympiakosban köthet ki – sajtóhír

A bekk szerződése lejár június végeztével, ennek következtében ingyen igazolható lesz. A belga játékos visszautasította Vincent Kompany hívását, aki az Anderlechthez hívta válogatott társát.


Thomas Vermaelen az Olympiakos csapatának legfőbb célpontja, sajtóinformációk szerint meg is kezdődtek a tárgyalások a csapat és a játékos között. A Barcelonával kötött kontraktusa június 30-án lejár, így ingyen távozhat a világbajnoki bronzérmes védő. A katalánoknál nem alkotott maradandót, öt évet töltött el a spanyol gigásznál, de rendre sérüléssel bajlódott és perememberként szerepelt. A görög csapat ennek ellenére is szívesen tudná soraiban, amire a játékos is rábólintott, ezzel elutasítva belga válogatott csapattársának, Vincent Kompanynak a hívását, aki az Anderlechthez csábította volna őt. Vermaelen sajtóhírek szerint majdnem kétszer akkora fizetést kaphat az Olympiakosnál, mint amit az Anderlecht ajánlott részére.

A 33 éves védő 2014 óta mindösszesen 53 találkozón lépett pályára a Barcelona színeiben, igaz egy évet eltöltött kölcsönben az AS Románál, de ez a mérkőzés szám a négy idény alatt is elég karcsú…